Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2004, 23:50   #19
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez kondziorek
WITAM!

moje (kolegi) doswiadczenia z CDRW firmy LG byly takie, ze jak nagrywales plytki za szybko (32/40/48) na nagrywarce 48, w pewnym miejscu nagrywarka gubila sciezke, nie zwalnia nawet i nic nie informuje (bufor danych sie szybko oproznia, a gdy w koncu wraca "na szlak" (), to nagrywanie toczy sie dalej, jak gdyby nic nie zaszlo.. I takich plytek juz sie poprawnie nie da odczytac
moja sasiadka tez ma LG (starszy model: 32) i jak wypala dane szybciej niz 16, to najczesciej tez plytka nadaje sie juz tylko na dekoracje pokoju/podstawke pod kubek...
Nie wiem, jak dobre sa ich nagrywarki DVD, ale patrzac na CDRW, niewiele dobrego sie po nich spodziewam...
tak wiec przepraszam z gory wszelkich urazonych, posiadajacych ekstra-nagrywajaca LG'ke, ale ja zadnych dobrze dzialajacych tej firmy nie spotkalem...
pozdrawiam,
tu sie nie zgodze co chcesz od lg jest ok u mnie dzial bez problemu i wypal dobrze
legion jest offline