He he może najpierw opowiem historie dlaczego przesiadłem sie z 98 na Xp

98 jest nie stabilny (chociaż ja nie nażekam zalezy od sprzetu) TEN SYSTEM JEST PO PROSTU STARY!!!! z 98r chociaż lubialem go. Ale po przesiadce na Xp nie ma mowy o powrocie na stare okienka, ale przesiadłem sie na 2 dni hehe tak nie miałem co robić

niestety odrzuciło mnie na odległość i te nurzące instalowanie łatek sterowników uaktualnień itp koszmar i te błędy wyskakujące :/ to nie dlamnie

Wole 2000 a Xp to cudo. Czekam na SE bo jednak ma pare błędów i niedopracowań. Z tym sie zgadzam ale naszczęście mam orginal i pobieram se uaktualnienia. Ani razu mi sie nie zawiesił i wszystko chodzi genialnie. I nie zamierzam przesiadac się na 98 z powrotem.
A co do mojego posta to nie rozumiem czy jak ktos sie pyta o pomoc w włączeniu dma to od razu jest lamerem głupkiem czy mało doświadczonym urzytkownikiem?
Forum jest od tego żeby pomagać i zadawać głupie/mądre/ciekawe pytania!!!
Ja nie wiedziałem jak to sie włącza i tyle.
Acha może jeszcze powiem dlaczego nie Xp Home a Pro, a to dlatego gdyż potrzebne były mi funkcje z Xp pro

obsługa ftp płyt 2 procesorowych itp.
Wndows Xp SE wychodzi na początku 2003r SP1 do Xp jesienią.
Więc moze zniechęceni do używania Xp użytkownicy przesiadą sie na Xp i przestaną nażekać, wygląd też mozna przywrucić do okienek 98. ale to wasza sprawa