Cytat:
|
Napisany przez DJ HACKER
Pewnie, że mam. Już Ci podsyłam. A Ty w remacie o pulpitach miałeś fajny pulpit. To był efekt działania kompozycji pulpitu?? Jeśli masz coś, co dałoby taki efekt u mnie, to mógłbyś mi na maila podesłać?
--edit--
Wysłałem na adres, który podałeś na swojej stronie internetowej 
|
Już dostałem, obrazek rewelacyjny (samochód). Dzięki serdeczne
Jeśli chodzi o mój pulpit, to tak:
Na górze ekranu mam pasek, na którym wyświetlają mi się między innymi informacje o obecnym zużyciu procesora, pamięci, tempo pobierania i wysyłania danych z internetu, panel sterowania Winampem i inne. Programik, który to umożliwia, nazywa się Stat Bar i ma dość spore możliwości dodatkowej konfiguracji.
Na samym pulpicie mam tapetkę znalezioną na internecie (jak by co, to oczywiście mogę podesłać), podmienione przeze mnie ikony (bez żadnego programu) oraz kalendarz w prawym górnym rogu. Wyświetla go program Rain Callendar i również można tam sobie indywidualnie ustawić sporo ciekawych rzeczy.
Pasek zadań, widoczny na dole ekranu zmieniłem programem Style XP, temat nazywa się Dragon Style. Można to również zrobić za pomocą innego darmowego programu, którego nazwy w tym momencie nie pamiętam, ale mogę w razie czego sprawdzić.
Tak więc w zależności, co Cię interesuje, możesz któryś z tych elementów użyć u siebie. Polecam zwłaszcza ten programik Stat Bar, bo jest naprawdę praktyczny, oraz, jeśli rzeczywiście chcesz trochę "upięknić" Windowsa, Style XP, bo rzeczywiście ładniej to wszystko po jego użyciu wygląda