Re:-)
Coz wywiazala sie mala dyskusja. Moze i rzeczywiscie plytka wcale nie jest zabezpieczona, choc clony podaje, ze jest. Fakt tez, ze odpalalem gre z instalki ktora zrobilem z oryginala i moze tutaj jest pies pogrzebany. Moze pozniej juz nie jest sprawdzana autentycznosc nosnika i dlatego moge odpalac gierke. Sam nie wiem. Ale...to drugie akurat moge sprawdzic, bo mam i te plytke i kompa na ktorym wczesniej nie byl zainstalowany HPPL. Sprawdze i podziele sie wynikami za tydzien.
Mam jednak teraz inny problem. Nazywa sie Diablo2PL. Z opisow na cdrinfo oraz na cdrfreaks.com jasno wynika ze liteon 32 nie ma problemu z wypaleniem securomnew. I tak myslalem do wczoraj, kiedy to wyspawalem te gierke i...lipa --nie dziala. Kopiowalem clonecd3341, niby przegralo sie poprawnie a dzialac nie chce:-(. Ustawienia clonacd mialem rozne. Te z clonyxl jak tez te z clonacd ustawionego na spawanie z cdprotect. Sprawdzalem przy roznych predkosciach odczytu, zapis natomiast zawsze 12x. Plytke wypalalem nie z oryginalu a z wczesniej zrobionej kopii(chyba na spawarce tdk), ktora dziala bez zadnych patchy i innych takich. Nagrywalem na cdrw. Moze ktos mi doradzic dlaczego tak jest. Bede dzwieczny za wszelkie uwagi.
Co do tytulu posta moze masz i racje ze nie jest zbyt chwytliwy, ale najpierw napisalem a pozniej pomyslalem i tak zostalo:-)
Pozdrawiam i milego dluuuugiego weekenu:-)))
|