Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2004, 07:33   #56
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
plus to dno podpisalem umowę na 400 minutowy pakiet i dalem numer po miesiącu chujki wysylyają pismo że przekroczylem limit patrzę na fakturę 400 minut za grosz równa się 400 zł a nie 400 groszy dzwonię do tych **** a oni....usługa nie została aktywowana..... ja do tych drani że w salonie pani aktywowała to oni że nieprawda więc niezaplacilem rachunku.... zerwali ze mną umowę z mojej winy oczywiście....i bulę im 400+ zerwanie umowy morał? niekupuj nic w promocji w plusie bo w ***** Ciebie zrobią....pozatym dział windykacji nieumiał się tłumaczyć jak się tłumaczyli to jak zdarta płyta pozatym bok plusa ...to szmatławe gówno jest niewarte nawet słów era rządzi i tyle po za tym mieli mi wyslać pismo że mam do 31 zabulić pisma nie mam a dowiedzialem się dzwoniąc do ******ów więc napisalem reklamację że zrobili to celowo i zaplacilem im 31 calą kasę na sąd niemam czasu dzisiaj dość że przyszlego teścia chcę zapuszkować po za tym polska i polski system prawny to wielkie gówno polega na zasadzie kto da więcej kto ma lepszego adwokata owszem adwokata mam możliwość zafundować sobie najlepszego w szczecinie po kosztach ale co mi to da jak plus weźmie zażyczy sobie rozprawę w wawie gdzie mają w kieszeni sędziów i innychszkoda gadać plus to pomyłka i dno wielkie