Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2004, 14:32   #104
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sonon
Ja, Legion, czemu nie przyznasz się, że ten Twój Litek ukochany ma wyniki podobne do 3500A tylko przy niektórych prędkościach i na niektórych nośnikach? 3500A za to wypala co mu wsadzisz. Co tak gloryfikujesz tego Liteona, to aż przykre Czytam te Twoje posty i właściwie ciągle są o tym samym. Pamiętaj, że 3500 pewnie też niedługo będzie miał lepszą jakość zapisu - czekamy na bios od Herriego! 832 po wielu miesiącach od premiery osiągnął to, co NEC 3500 ma na starcie.

I teraz powiem tak: Litek jest ok, jeśli będziesz dobierał do niego odpowiednio nośniki będzie nagrywał bardzo ładnie. A wiadomo, że czyta wszystko też bardzo ładnie.

Nec 2500 nagra za to wszystko co mu włożysz na tackę z bardzo dobrą jakością. Ale jeśli chodzi o odczyt to już tak różowo nie będzie.

Jeśli chodzi o NEC-a 3500 to sam jestem ciekaw jak jest z jego odczytem. Za to wiadomo już, że nagrywa bardzo ładnie (na razie gorzej, niż 2500, ale to pierwsze biosy, można liczyć na poprawę).
LiteOn także pali co mu się poda Daj w takim razie wykres z NEC'a 3500A na płytce np. TDK lub Verbatim i my także je damy. Oczywiście wszystkie płytki nagrywane przy 8x. A tak na marginesie to nie ma co porównywać 3500A 16x do 832S 8x. Jak juz to można 3500A do 1633S

Ja tam wolę moją 832S Nastepną nagrywara bedzie także LiteOn albo Sony

P.S. A tak pozatym to tylko grupa bliźniaków w różnych obudowach czyli: Sony, TEAC i LiteOn potrafią nagrać płytkę np. 4x z szybkością 8x i bardzo dobrym wynikiem końcowym

Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 05.09.2004 o godz. 14:39
B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post