Cytat:
|
Napisany przez kraluk
Ja stawiam na HP. Sam już 5 lat model DeskJet 895Cxi i nigdy mnie nie zawiódł. Ogólnie mówiąc HP to jakość, a Epson/Canon to Cena/Jakość.
|
A lexmark to cena.
Teraz mam Lexmarka Z605, napoczątku drukowała super, ale teraz po kilku uzupełnieniach już wogóle nie zabardzo drukuje. Gdy ją kupowałem jakiś rok temu to gościu w sklepie polecał mi HP model chyba 5550 (jakieś 200zł droższy od tego lexmarka). No w sumie teraz załuje ze nie wybrałem tego HP.
Wcześniej przed tym lexmarkiem miałem HP 610C no i moge powiedzieć że naczaskałem na niej stron bardzo dużo. W sumie to dzisiaj działa ale trzeba by było tusz kupić , a pozatym jest głośna.
Właśnie jakieś 2 tygodnie temu mój wujek kupił tego HP którego podałeś, i naprawde jakość druku mnie zadziwiła, na normalnych ustawieniach wydrukowane zdjęcie i to jeszcze na zwykłym papierze prezentowało się bardzo dobrze, tak jakbyś zabrał jakąś gazete z drukarni.
Nie wiem jak Canony i Epsony bo niemiałem z nimi styczności ale ja bym brał HP, bo naprawde na tej firmie się jeszcze niezawiodłem. No chyba że jakaś drukarka z opcją druku na CD?
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________