Cytat:
Napisany przez barte_k
Wpada nowy user i zadaje jakieś bezsensowne pytanie i później taki użytkownik jak "Czołgista"-bez obrazy mówi, że problemy sa tylko z litkami  A NEC'a to najlepszy palnik pod słońcem  A ostatnio jest tak, że coraz więcej problemów jest z NEC'ami  Litek już zaczyna lepiej nagrywać niż NEC  A co do tej super nagrywary (NEC 3500A) to chyba się cofnęła w rozwoju ponieważ jest gorsza niż 2500/2510 
P.S.
Legion i ja bronimy Litka bo musimy
Niech jakiś użytkownik NEC'a pokaże wykresik jakiejś płytki i porównamy ją z LiteOn'em 
Czołgista a jakie są niby problemy z Litkami  Ciekawe jaką masz nagrywarę, napewno NEC i przez to tak najeżdzasz na liteonowców 
|
Broń Litka ! weź karabin i idź na miasto bronić Litka , Chwała albo Śmierć !
To wojna jakaś ? A może by tak większy dystans do rzeczywistości ?
A tak na poważnie to miałem Pionka 106, teraz mam 107, to palnik "bezproblemowy" , i takie też opinie można znaleźć na tym forum jak i innych.
Palniki NEC znane są jako b.dobre nagrywarki ale podobno jako czytniki się nie sprawdzają, Litki mają chyba największą popularność ale często zdarzają się spore różnice między egzęplarzami tzn. albo trafisz dobrze albo nie , i wtedy
Z moich doświadczeń + kolegów + wiedzy zdobytej w necie z czystym sumieniem mogę polecić Pionka ! Zwłaszcza że różnice cen są niewielkie, a ponadto dziś gdzieś znalazłem że Pionek 108 ma "wbudowane" coś takiego jak booktype (nagrana płyta widziana jest jako DVD_ROM).
majaboss pisał że Litek go nie interesuje, oczywiście wtedy wesoła brać Litkowców zaraz się uaktywniła
Ale czy ja "najeżdzam na liteonowców" ? (tak napisałeś)
To bardzo sympatyczna brać , miło się czyta posty i ogląda wykresy kprobe,
przynajmniej wiadomo od jakich nośników trzymać się z daleka !
PS.
VIZZARD jestem w szoku