Cytat:
25 lat (dane z profilu) a klocisz sie jak dziecko 
lg to tandeta, wystarczy zobaczyc co jest w srodku...
po prostu Weron jest bardzo uparty, a ogromna liczba przeczytanym dziennie gazet powoduje zatracenie "znajomosci jakosci marki" (kiedys byly takie ankiety w PCWK, ale przeciez Weron przeczytal, bardzo dobra gazeta dla poczatkujacych )
rzeczywiscie dyskusja nie na temat... wiec EOT
|
tandeta to to by byla gdyby byla w srodku elektronika na zlocie, lozyska z tytanu, diamentowa optyka i by nie dzialalo - LG jest z plastiku, ale dziala i to bardzo dobrze [nabylem LG 32x - i jest to jak na razie najlepsza nagyrwarka jaka mialem - tak mozliwosci, jak i mozliwosci/cena]
pierwsze slysze aby czytanie gazet bylo zle... a zatracenie znajomosci marki (choc to sie inaczej nazywa) wystepuje u osobnikow ze slabym charakterem, podatnych na szum informacyjny [czyt. reklamy]
poza tym jesli LG to taki szajs, ze wszystkich chcesz przed nim obronic to zasponsoruj TEACa kazdemu wlascicielowi LG i wymien akkosy na Verbatimy - mowisz tak jakby to czym i na czym sie wypala nie zalezalo od pieniedzy, ktorych nie kazdy ma duzo [mnie nie stac na 30 verbatimow tygodniowo, stac mnie na 30 esperanz - co wybiore?]
a kiedy juz ktos kupuje akkosy to od razu jest glupi i be...
nigdy nie padla mi plyta ze starosci i pewnie jescze dlugo nie padnie
z kazdej plyty trzymanej odpowiednio dlugo w klaserze (idiotyczny pomysl swoja droga) zejdzie farba - kwestia temperatury i tarcia
dyskusja jest na temat ale 'cz' chyba troche za bardzo sie przejal - nieglupi przeciez czlowiek a tak sie zacietrzewic...