Cytat:
Napisany przez RamzesXXXII
[...] >>Byloby jeszcze super gdybys powiedzial czym (jakie ustawienia) i na jakie plytki go nagrac  [...]
|
Ale ja tego nie wypalałem,.. bo i po co? Mam konsole z mod'em. A nikt pośród znajomych nie ma "gołej" Soni
Cytat:
[...] >> Co robi ten Kombajn dla NetYaroze  (mozna tego uzywac na normalnej konsolce ??) [...]
|
Nie! Jak sama nazwa wskazuje jest dla NetYaroze. To specjalna wersja PSX'a. Poza kolorem (czarna) różni się tym iż dawała możliwość pisania gier (ogólnie - programów) pod tą platformę. To taki "DSK dla ubogich" (Developer'sKit). Kosztował (w '98) ~1600zł więc mimo najszczerszych chęci nie było mnie na nią stać (bardzo żadki w naszym kraju - a cena była horendalna). Przesył danych odbywał się przez kable a nie PCI... Oczywiście nie mógł stawać w szranki z prawdziwym DSK.
A program prócz odpalania buckup'ów miał jeszcze dodatki typu (coś na wzór) ActionReplay/GameShark, manager save'ów, i sporo "dupereli" dla samego NY
Porównaj wagę

~40MB <=> 800kB
Cytat:
[...] PS dzisiaj nagralem na plycie verbatim (nie czarnej) obraz plyty bootcd2 z pliku ktory ci przeslalem. Nagrywalem CloneCD z profilem PSX (ignorowanie blednych sektorow, predkosc 4x, zakoncz plyte) i niestety rowniz nie dziala. Powiedzcie jak nagrywac te plyty 
Moje palarki to LG GCE8400B oraz palarka DVD LiteON LD 451S@832S
|
Masz taka samą LG jak ja... Skoro nagrywałeś Clone'm z profilem dla PSX'a to nie powinno być problemu. PS: Zamień go na Alcochol120%... Znacznie lepszy a potrafi wszystko co Clone, a nawet więcej
Coś ty się tak uparł na te czarne?