Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2004, 21:27   #7
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez WisniaDNB
ta łatwo mowic ... to nie dal mnie po zatym plytka zabezpieczona jak juz mowiełem ma ktos jakies pomysły co zrobic ...
dodatkowe info daje Film to "władek piersieni 3 " z polskim dubingiem
cel to jedna plyta DVD 4,47 zamiaj 7,78 na jednej ale to juz pisałem .. probowłem DVD2DVD-R ale jakis bład wyskakuje "Datei nicht gefunden" moze ktos wie jak temu zaradzic [zaznaczam ze posiadam orginał lecz chce sie pobawic + kopia bezpieczenstwa (nie na marne wydałem 99,90 pnl za film )bo mam nowy nabytek jakim jest wypalara DVD
Co gefunden - my wszystko verstehen . Normalnie zrzucasz Decrypterem w opcji File, wszystkie pliki płyty (całą płytę), otwierasz DVD2DVDR i pokazujesz mu pliki filmu oraz docelowy katalog. Passes co najmniej 5 (lepiej 7) i jedziesz. Pod warunkiem ,ze masz CCE "podpięte" pod DVD2DVDR. Skorzystaj ze strony Robsa oraz może z www.mrbass.org/dvd2dvdr.

Aha - i jesli zależy Ci na jakości filmu na jednej płycie to wywal niepotrzebne ściezki Audio oraz napisy - zostaw te co potrzebujesz.
Natomiast podzielić film na 2 płyty możesz DVD Shrinkiem, DVD Fabem.

Jabba

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 09.09.2004 o godz. 21:34
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post