Cytat:
gosciu (29-04-2002 04:26):
Jednemu bardzo niezadowolonemu zlazla farba z jednej plytki...i rozpacza..jak cholera. Ma duzo kasy..niech kupuje co chce........skoro wszystko nagrywa na verbatimach..to sie dziwie skad ma wogole zle doswiadczenia z akossami....to chyba przez ta jedna plytke...z ktorej oderwal sie skrawek farby.
Po za tym jest to chyba spec od wszystkiego. Nic nie czyta i innym nie poleca czytania...bo sam wie wszystko najlepiej. udzieli wszystkim rad na wszystko..dodatkowo obrazajac kazdego kto ma inne zdanie od niego.
Osrodek badawczy w jego domu..testuje przeciez tysiace verbatimow dziennie...i zadnej usterki..nie stwierdzil.
|
hnmm... znam kolesia co pali bardzo duzo na akossach, od niego te plytki
przeczytaj slowa majoneza
labolatorium nie mam, wysnioskowales to z wypowiedzi innych (moze wlasnie tych obrazajacych?)
jesli mowisz o mnie/do mnie mow otwarcie, chyba za boisz sie konsekwencji
za malo testeow "czytaj ze zrozumieniem", nigdzi nie napisalem ze niczego nie czytam.
tyle...
ktore moje slowo Cie obrazilo? a moze ktoregos nie rozumniesz?
tak w ogole, to chyba na tym forum nie powinno nyc zadnych przykladow (np. zlazaca farba, wlasnie ta plytka mi padla itd.) poniewaz nie wszyscy wykazuja zdolnosc poprawnej interpretacji ich, po czym powstaja bezsensowane docinki itd.
Gosciu: powiedz prosze, czy zeszla ci kiedys farba z Verbatima ?