10.09.2004, 14:33
|
|
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
|
Cytat:
|
Napisany przez Monter
Co do wyższości marki nie wypowiadam się, każdy chwali to co mu bardziej do gustu przypadło, ewentualnie także się nie psuło
Jeżeli chodzi o Nokie, osobiście jestem przyzwyczajony do tego Menu jakie posiada, ponieważ wydaje mi się najbardziej intuicyjne. Z resztą nie wyobrażam sobie tłumaczenia obsługi telefonu np. rodzicom (starsi ludzie) innego niż Nokia  Oczywiście ludzie mają różne gusta, a o nich się jak wiadomo nie dyskutuje.
Opisywanych problemów dotyczących nie działania budzika osobiście nie znam, co prawda posiadałem wyłącznie 5110, 3310, 3330 oraz 6610 i w każdym z nich budzik działał nawet po wyłączeniu fona. Kwestie gubienia nastawień zegara i daty związane są z wyjmowaniem przez użyszkodników baterii, po prostu telefony nie posiadają podtrzymania (5110 posiada), ale w sumie kto co chwila wyjmuje baterie? Nie widzę takiej potrzeby, poza podłączeniem kabla PC w fonach nie mających zewnętrznego złącza M2/F-Bus.
A wracając do głównego bo pierwszego posta tego wątka, pozwoliłem sobie wysłać zapytanie o wprowadzanie przez PlusGSM zmiany. Oto jaką otrzymałem odpowiedź:
--cut--
Odpowiedając na Pana e-maila uprzejmie wyjasniamy, iz wprowadzenie nowego cennika jest konsekwencją poszerzenia przez Polkomtel S.A. zakresu świadczonych usług.
Odpowiadając na Pana emaila uprzejmie wyjasniamy, iż Polkomtel S.A. wprowadzając z dniem 15 października 2004 nowe funkcjonalne zasady połączenia z serwisami informacyjnymi Działu Obsługi Klienta oraz Działu Windykacji Należności nie dokonał zmian, uzasadniających możliwość rozwiązania z tego tytułu umowy zawartej w ramach promocji, bez konieczności uiszczenia przez Klienta kary umownej przewidzianej Regulaminem Promocji.
W dalszym ciągu zachowana będzie możliwość uzyskania bezpłatnego połączenia z numerem Działu Obsługi Klienta oraz Działu Windykacji Należności. Zgodnie bowiem z zapisami cennika, bezpłatnym jest połączenie z numerem Działu Obsługi Klienta sieci Plus GSM bezpłatnym jest również połączenie z numerem Działu Windykacji Należności po po wprowadzeniu nowych zasad nie uległo zmianie. Pod numerami Działu Obsługi Klienta oraz Działu Windykacji Należności zautomatyzowany i rozszerzony został bezpłatny proces uzyskiwania informacji oraz dokonywania zmian na koncie w ramach Automatycznego Systemu Informacji Głosowej (ASIG).
Polkomtel S.A. wprowadził jednocześnie nową funkcjonalność polegającą na odpłatnym połączeniu z konsultantem Działu Obsługi Klienta oraz Działu Windykacji Należności, która wprowadzona zostanie w życie z dniem 15 października 2004. Klienci Polkomtel S.A. nie są jednak zobligowani do korzystania z tej funkcjonalności, bowiem w dalszym ciągu bezpłatnie korzystać mogą ze zautomatyzowanego procesu uzyskiwania informacji oraz dokonywania zmian na koncie w ramach Automatycznego Systemu Informacji Głosowej (ASIG).
Podobnie w przypadku nowych usług tj. odpłatnej blokady połączeń wychodzących z tytułu przekroczenia terminu płatności rachunku telefonicznego oraz odpłatnego zawieszenia wszelkich usług telekomunikacyjnych z tytułu przekroczonego terminu płatności rachunku telefonicznego, nie ma miejsca okoliczność uzasadniająca możliwość rozwiązania umowy zawartej w ramach promocji bez konieczności uiszczenia przez Klienta kary umownej przewidzianej Regulaminem Promocji. W tym przypadku mamy bowiem do czynienia z nowymi usługami zaliczonymi do kategorii usług dodatkowych, z których nasi Klienci wcale nie są zobligowani korzystać płacąc terminowo rachunki za usługi telekomunikacyjne co jest jednocześnie podstawowym obowiązkiem zapisanym w Regulaminie świadczenia usług telekomunikacyjnych.
I to by było na tyle...
|
powiem krótko stać mnie na sąd ale mam 24 lata zwalone serce i na myśl o plus gsm mam apopleksję i ****icę w oczach, okradli mnie na cesji o 200 zeta minuty za grosze niedzialaly i dowiedzialem się o tym jak doszla faktura za 400 zeta za te rozmowy i dopiero je wlączyli pozatym zaplacilem im 2200 zeta za zerwanie umowy z kwotą tamtej faktury ( 1400 rozmowy 850 zerwanie umowy) bo ***** niewyslali mi powiadomienia więc uważam plus gsm za zlodzieji oszolomów i kanalie ERA rządzi
|