Dyskusja: BookType - pytanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2004, 23:24   #4
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez barte_k
Ja i tak używam BookType'a ze strony litka Tylko dziwi mnie to, że jesteś chyba jedyną osobą, która ma bt w Nero 6.3.1.20
LITEON1213s +Nero 6.3.1.20 brak Book Type w programie - wgrałem bios od Sony DRU 710A i przeinstalowałem Nero i pojawił się Book Type /jak w załączonym obrazku/. Przy wypalaniu DVD+R też używam Book Type Litka.
adax jest offline