Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2004, 21:04   #3214
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
2,5 roku
naprawde system nie zaliczyl juz zadnego zwisa, od momentu kiedy to zmienilem windoze na XP, kom mie sie nie wiesza, programy czasem wywalaja blady ale wystarczy alt+ctrl+del -> zakoncz zadanie i dalej dziala. Komp stoi caly dzien wlaczony, ponownie uruchamiam tylko po instalacji nowych programow i flashowaniu liteonka , kiedys kiedys dawno temu w czasach kiedy krolowalo 98 to byla rzez

Cytat:
Napisany przez legion
ja sie nie boje o litak ale ty mozesz odpasc ale zdrowie z toba trzeba wypic
wiesz ze masz racje, mi juz szumi w glowie, jakbym robil bledy to dlatego wlasnie
tak teraz paczei i widze ze strasznie sie dzis uaktywnilem na roznych forach dyskusyjnych, pewnie dltego ze od rana sobie popijam

przy okazji

no i jeszcze obiecany tescik, nie mam niestety zadnego dvd na zbyciu, poprostu nie chce marnowac ostatniej plytki, moze sie jutro przyda, a cd-rw obiecalem kumplowi nagrac na jutro, wiec oto esperanza 8x10x12x
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Nowy bios 812S@832S ... jednak :)-espera10x_10x.jpg  

Ostatnio zmieniany przez polakT : 11.09.2004 o godz. 21:07
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post