Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2004, 12:28   #1
_Neoo_
Hit me if you can!

Data rejestracji: 27.05.2002
_Neoo_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A więc wczoraj doszedł do mnie zakupiony zestawik. Po paru przemyśleniach kupiłem ten zestaw Creative InspireTM 6700 6.1 bulk bez karty muzycznej, chciałem zobaczyć jak tam będzie sprawowała się moja zintegrowana karta, a w razie czego kupię jakąś na miejscu.
W związku z tym mam następujące pytanie, czy głośniki tylne (P, L i centralny) powinny grać zauważalnie ciszej? Bo jak puszczam muzę czy film (gier jeszcze nie sprawdzałem) to dźwięk słychać z przodu a tył jest niesłyszalny. Jak się przystawi ucho do nich to coś tam słychać ale to nwyraźnie nie jest to samo co z przodu.
Następne pytanie jeśli nie powinny grać ciszej to czy jest to wina głośników czy moze karty m. ?

A tak ogólnie to całkiem sympatyczny zestaw, przy czym trochę przy krótkie kable jak na mój pokój (5m x 3m).

Aha i opinie że Creativ jest do pupy już słyszałem, czytałem, więc nie ma co pisać że popełniłem błąd kupując go

EDIT: jak teraz zobaczyłem to słabszy sygnał wychodzi od subwoofera, tak więc ciągle aktualne pytanie jest czy to wina zintegrowanej karty (nie wyrabia z mocą sygnału?) czy może tak po prostu musi być (w co jakoś nie chce mi się wieżyć)

Polska strona o BSG | Napisy do serialów SF | Credo

Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 12.09.2004 o godz. 12:45
_Neoo_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online