Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2004, 22:24   #12
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez DonAlberto
przepraszam Vizzard, faktycznie małe ale widać co nieco, ale uwaga krasnala to już przesada, myśle że zrozumiałem. teraz prześle je jeszcze raz, tylko że max rozmair to 640x 480 i tego chyba nie przeskoczę. W dodatku dołącze test płyty samsunga nagraną tydzień temu, która w odtwarzaczu DVD combo LG naje błędów PI około 120000 - jacie coś niesamowitego, pod nim zamieszcze ten sam test zrobiony w liteonie. pozątkowo PI było max 320 teraz jest troszkę więcej (ponad 700). Poczytałem sobie forum od (możę nie cały bo sporo tego jest) i widze że wydałem kupe kasy na szmelc płyty, mam tylko pytanie jak wy to robicie że u was poziom płędów PI jes około 10-15?? W dodatku jak włoże płytę hawk -Rx4 w slimie kupowaną w MM to nagrywara strzela i tyle, nawet x1 nie da się nagrać. Czy to coś z nagrywarką? Jak mam sprawdzić bo może jest uszkodzona i robi takie numery?
Oooo widzisz!

Teraz i ja widzę

A co do wykresów - to potwierdza się to co już dawno odkryte:

Najlepiej palą się na Liteonie "plusy" - ten Verbatim całkiem w porządku

TDK - też niezgorzej jak na "minusa"

Samsungi, cóż!

Kiedyś całkiem spoko CDRy - w DVD jakoś odnaleźć się nie mogą

Hawki z marketów - to taki odrzut eksperymentalny z fabryki MCC - zależy jak trafisz

Potrafią palić się w skrajności w skrajność - także się nie dziw

A co do wykresów - to zmniejsz prędkość odczytu do x4 (miast x8) - powinno być lepiej

I zaznacz opcję Remove the spike - jeżeli nie jest zaznaczona domyślnie

A potem raz jeszcze zapodaj wykresy tego Verba i TDK
VIZZARD jest offline