Cytat:
|
Napisany przez remix
Witam!
hehehe szczerze... dziwi mnie taka postawa jaka reprezentuje AleX69 - dobra plyta to podstawa...
Co do samego tematu... zalezy czy bedziesz krecil ten sprzet... sam mam Barton'a 2500+ podkreconego na 3200+ na plycie ASUS A7N8X2.0 - Deluxe... no wlasnie to Deluxe wprowadza sporo fajnych opcji
Przy wyborze zastanawialem sie miedzy Asusem (A7N8X), a Abitem (NF7), ale wybor padl na Asuska, i dolozylem tylko do wersji Deluxe i nie zaluje! to naprawde rewelacyjna plyta i swietnie sprawdza sie przy OVERCLOCKING'U
|
remix mam kase kupuje tylko plyty asus'y z gornej polki (A7N8X-E Deluxe) - w domu jyz mam 3 maszynyny na 5 oparte na tej plycie - ale co bedzie jak kogos nie stac?
... dzis kupilem "ziemniaka" na KT880 ASRock'a (K7V88) za 200,- ... procek 2500@3200 ... karte na 6800 a'la GT Asus'a (V9999GT/TD) za 1500,- do tego RAID0 2xIBM/Hitachi 80GB + 2x256 DDR400 ... DOOM3 'skacze' przy otwieraniu drzwi na levelu ... sralnik
jesli bedzie to plyta ...
remix@ zwroce ci honor
ale nie sadze ze za tym idzie cena/wartosc mobo ... tylko wada fabryczna chipsetu
... bede walczyl ...