Dyskusja: Baner w tlenie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2004, 19:33   #5
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez silent22
No dzieki bardzo , a jeszcze chcialbym sie zapytac czy nie wie ktos skad sciagnac albo skad dorwac jakiegos slodzika do panda titanium 2004?? bo nie wiem info na pw albo gg. 6400
I jeszcze jedna prośba nie wie ktoś dlaczego mi strony sie nie chca otwierać, nie wiem jak to wytłumaczyć po prodstu wchodze na głowną strone wp i zadne odnosniki mi nie chca dzialac i tak mam na innych stronkach ale nie na wszystkich używam IE 6 i nie piszcie zeby zmienic na opere bo nie za bardzo mi przypadla do gustu
Dzieki za pomoc
Pozdro
Ja niestety nie mam pojecia, moge Ci za to zaproponowac Mozille Firefox - bardzo podoba do IE, tyle, ze mniej dziurawa, szybsza i jak dla mnie przejrzystsza - mozna poruszac sie pomiedzy zakladkami, co bardzo ulatwia przegladanie WWW. Jesli zas nie przypadnie Ci mozilla do gustu to polecam Ci jakas nakladke na IE - moze wtedy 'zaczna' Ci dzialac linki..., Jedna z lepszych jakie znam to chyba MyIE2.

Co do pandy, patrzyles moze na eMule? Ja slodzika nie mam, poniewaz sciagnalem odrazu full wersje

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post