Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.09.2004, 16:50   #143
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mam pytanie czy u wszystich którzy zmodowali Litka 1213s na Sony DRU 710A /bios BYO1/ występują takie wyniki modowania:czyta 16x ,nagrywa max 16x , posiada możliwość zapisu DL jezeli chodzi o DVD to tak u mnie jest ale co jest z CD /ja wiem że to temat dotyczący DVD/ ale nie rozumiem NeroInfoTool wykrywa odzczyt 48x , zapis CDR 48x a w rzeczywistości jest max 40x odczyt i zapis .Czy to normalne zachowanie napędu ? Aha dodam że 1213s czytał i zapisywał max 48x.

Trzeba czekać na nowy bios do DRU 710A ? no chyba że jest jakaś funkcja ograniczająca prędkość zapisu i odczytu ?

Ostatnio zmieniany przez adax : 14.09.2004 o godz. 19:13
adax jest offline