Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2004, 10:21   #4
markus96
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 04.10.2002
markus96 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
pawelblu ma rację

Tak właśnie jest!

Poza tym coś jednak nie do końca przemyślałeś temat

Bo interesuje cię czy potem płytki się nie zacinają na odtwarzaczu

Ale którym

Bo w tym miejscu przytoczę klasyczny już przykład

Ta płytka której wykres widzisz na dole - na mojej stacjonarce się nie zacina ani przez chwilę

A na twojej?

Dodam tylko, że w dyskusji, która już była na ten temat

Większość markowych odtwarzaczy by przy tym wysiadła

Więc to kryterium jest zupełnie bez sensu :\
Tu sie z tobą zgadzam sam zauważyłem że markowe odtwarzacze mają bardzo duże problemy z odtwarzaniem płytek przy takiej ilości błędów a odtwarzacz za 330zł np. Ronin odtwarza je bez problemu. No ale co mam sprzedać mój odtwarzacz dvd warty 2 lata temu 1300zł (firmy Koda) z powodu tego że nie odtwarza mi tych cholernych płytek. Dla przykładu podam że ostatnio nagrałem film na płycie Dtaex takiej czerwonej i nawet odtwarzacz stacjonarny jej nie widział. Natomiast u kumpla który ma Mantę czyta bez problemu. Cholera jak to jest że drozsze odtwarzacze nie czytają a tanie czytają te płytki?
A wogóle to już trochę mnie wkurza ten mój liton 832 raz nagrywa verbatimi z tego samego puełka z błędami pi poniżej 60 a innym razem błędy pi dochodzą do 300. Muszę jeszcze spróbowac nagrywać coś na płycie DVD+R. A wogóle zaraz otworzę nowy temat na temat tej nagrywarki (w zasadzie dam link żeby każdy mógł sobie poczytać).