Cz.......tez mi sie podoba ze lubisz ortografie........
GLUPi.......przez "Ó"...tak to jest mocneeee........
podoba mi sie ta wersja.....choc sam wale bledy jak popadnie......ale mi mo to jestem pod wrazeniem.....
----------------------------------------------------------
to tyle z humoru......
----------------------------------------------------------
Cz.....co do zarysowania........to jednak udalo mi sie zrobic to bez szlifierki lecz dlugopisem....no i udalo mi sie....taka debesciarska plyte uszkodzic......dodam ze wyjalem ja najpierw z pudelka.......mysle ze ty jak rysowales swoje verbatimy..tez je wyjales z pudelek...no bo inaczej to rozumiem ze sa w takim wypadku nie do zarysowania...(a moze wlasnie dlatego sa takie mocne..bo maja mocne pudelka) a wiem ze nie masz szlifierki...

-------------------------------------------------------------
Podoba mi sie to forum coraz bardziej...widze ze ludzie lubia sie tu wypowiadac..jest pogodna atmosfera...duzo humoru..ludzie sa weseli..nie obrazaja sie z byle powodu..i nie wyzywaja...to naj wazniejsze....
-----------------------------------------------------------
No i ze wreszcie doszlismy do wnioskow ze wszystkie plyty mozna uszkodzic...tylko trzeba wziasc...wiekszy mlotek...no lub jak radzi "cz" ta testujaca szlifirke...ktorej nie oparly sie nawet legendarne verbatimy...nie mowiac nawet o kanadyjskich.
Zdania sa tylko rozbierzne..czy czytac czy nie Komputer Swiat......
Ale mysle ze mozna by dla tego zrobic nowy Topic...Chetnie pogadam na temat tego Kultowego Czasopisma.....
-----------------------------------------------------------
Amen