jak narazie pobilismy topic o Heroes4 - to juz cos, nie wiem czy da sie dociagnac do tych 120 bez zbytniego spamowania bo dyskusja zmienila sie w bardzo kulturalna i rzeczowa wymiane pogladow a nie wrecz pyskowke jak bywalo na poczatku [tu przepraszam zainteresowanych]
zrobilem test na verbatimie [starym - juz 2 lata on ma] - mialem na nim nagrana skladanke rammsteina, ale ze nie byla mi ona potrzebna poswiecilem ja dla nauki [glupio zrobilem bo nie sprawdzilem najpierw ATIP'a] i zarysowalem ja spinaczem biurowym, podgrzalem zapalniczka i potraktowalem benzyna lakowa - zarysowanie pozwala obedrzec farbe, aczkolwiek farba stawia pewien (slaby, ale jednak) opor, wysoka temperatura jest smiertelna dla plyt - farba sie luszczy, plyta wykrzywia i smierdzi, benzyna rozpuscila resztki farby, mozna bylo ja palcem rozmazac po calej powierzchni
naturalnie test nie oddaje dzisiejszego stanu rzeczy - ta plyta miala 2+ roku - ale nie moglem sie powstrzymac
ah - spirytus ktorym podobno mozna zmywac plyty, robil z ta farba to samo co benzyna - nie polewac plyt bowarem! [zwlaszzca tych starych]
jestem pewien ze 6 letni szkrab wspomniany wyzej wymyslil by jeszcze jakies crashtesty dla plyt
pozdrawiam
PS ja nie gram w Q3, ja GRAM w Q3 - czasami po 11 godzin nonstop...