Dyskusja: The Sims 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2004, 08:33   #17
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja juz mam Simow2 od 3dni
Moj hardware : http://starzaki.eu.org/~smartek/new

Wszystko ladnie chodzi - procz miasta - troche przycina momentami, ale da sie NORMALNIE! grac, gra jest super.., jak ktos chce screeny to moge jakies zrobic.
Mysle, ze moje przyciecia sa spowodowane karta graficzna, a mianowicie RADEON 9000 PowerColor'a , no, ale jak juz mowilem da sie normalnie pograc - jak ktos ma zblizona konfiguracje do mojego kompa to nie powinien miec problemsow .

W sims2 bardzo podoba mi sie duza ilosc opcji - np. przy tworzeniu simow, mozna wybrac m.in.: wlosy, zarost, wielkosc/szerokosc/itp. nosa/oczu/szyi itp. BARDZO duzo mozliwosci . Stworzylem sobie rodzinke z Tata i synem - wprowadzilem ich w Milowie do domu za bodajze 12k. Stanalem na etapie witania sie ze sasiadami - bylo juz po 0.00. Dzisiaj mam zamiar znowu troche pograc - TO juz nie sa TE SAME simy - wszystko inne, grafa extra, mozliwosci duzo, ladniej wygladajace przedmioty, lepszy podzial itd. ;-)

Grze daje 9/10 - za mnogosc opcji i udanie zrobiona druga wersje gry [dwojki sa przewaznie gorsze od jedynek ]

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post