Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2004, 11:49   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez wowo
sorki jestem posiadaczem kompa od miesiąca a internetu od 2 tyg. i stąd moje nie okrzesanie .jeszcze raz pszepraszam,poprawie sie .dzieki za odpowiedz . Jestem trochę zdenerwowany bo nagrywam już 10 raz płytkę i na kompie idzie a na LG nie ,wypalałem
też Tmpg authora i wyniki były różne raz szło bez zarzutów innym razem klatkowało albo wogóle nie czytał w nero wogóle nie czyta.Mój palnik to Liteon 8x dvd+-r/+-rw ,dvd+double layer.jak przerobic płytkę plus na minus?
płytek których używam to hawki vakos+ i blubop
Czyli jak mniemam posiadasz Liteona 832

Po pierwsze weź lepsze nośniki

Verbatim, TDK, Dysan, Platinum

Najlepiej żeby to były "plusy" - lepsza jakość nagrywania na Liteonie

"Plusa" na minus nie da się przerobić

Można jednak dla "plusa" zastosować tzw. bitsetting

Wtedy wszystkie czytniki, więc i stacjonarka będzie widzieć "plusy" jako płytę tłoczoną - większe prawdopodobieństwo, że twój LG je łyknie

Wgraj sobie ten bios co ci przesyłam - rozpakuj i uruchom - nie może być wtedy płyty w Litku

Jest to najnowszy oficjalny bios z zaznaczoną opcją bitsettingu

Tzn. wszystkie palone przez ciebie "plusy" będą widziane jako płyty tłoczone

Powinno być lepiej
Dołączone pliki
File Type: rar VS0Abios+bs.part1.rar (293.0 KB, 34 oglądane)
File Type: rar VS0Abios+bs.part2.rar (216.2 KB, 29 oglądane)
VIZZARD jest offline