Ja Konnekta używam już dość długo (rok? może dłużej). Poprostu jedna z kolejnych "rewolucyjnych"

wersji GG z milionem emotikon zaczęła mi się koszmarnie ślimaczyć, więc poszukałem czegoś prościutkiego z obsługą GG. Konnekt wtedy nie obsługiwał emotikon, nie przesyłał plików, nie miał konferencji za to wspaniale wysyłał smsy do wszystkich sieci. Po początkowych kłopotach z przyzwyczajeniem się do programu byłem zachwycony jego szybkością i funkcjonalnością. Wtyczek przybywało a ja nauczyłem się instalować tylko te które faktycznie będą mi przydatne. Dziś nadal nie używam kolorowych emotikon, konferencji. Natomiast przesyłanie plików działa znakomicie, smsy nadal śle skutecznie (Plusowcom polecam wtyczkę Miasto Plusa zaś Idealnym wtyczkę Idea mBox). Podsumowując Konnekt oferuje mi w tym momencie dokładnie to czego potrzebuje w formie jaka mi odpowiada i jeszcze troszkę poza tym, gdybym nagle miał jakąś zachciankę

Troszkę urósł ale nadal pracuje stabilnie i szybko.
Mogę go z czystym sumieniem polecić kazdemu z was, choćby w celu przetestowania jego możliwości.
www.konnekt.info