No i w koncu mi sie udalo! Troche to trwalo zanim zdobylem najnowsze Detonatory (61.76), ale warto bylo poczekac

Dodatkowo zainstalowalem sobie DirectX 9.0c, gdyz okazalo sie, ze to co mialem w systemie to jeden wielki balagan (poszczegolne biblioteki byly z roznych wersji DirectX'a). No ale wracajac do sedna - teraz moge juz bezproblemu wlaczyc akceleracje sprzetowa i wszystko chodzi cacy

Nic, teraz sprobuje zdobyc WinDVD 4 i/lub 5, aby zobaczyc czy nowsze wersje tez beda tak dobrze chodzic jak 3.1. A wlasnie, nie wiecie skad mozna zassac powyzsze programy?
A tak z innej beczki - niezly motyw mialem z PowerDVD 3.0. Przed instalacja nowych sterownikow nie moglem wlaczyc akceleracji, gdyz wyskakiwalo okienko ze moja karta jej nie obsluguje. I wszystko byloby w porzadku gdyby nie fakt, ze w zakaldce "Information" jak byk widnialo takie oto zdanie: "Video Acceleration: NVIDIA Video Acceleration (not in use)". Jeszcze smieszniej bylo, gdy zainstalowalem najnowsze drivery. Okazalo sie, ze teraz nie moge wlaczyc akceleracji sprzetowej! Po prostu paranoja. No ale smutny z tego powodu nie jestem, gdyz na moim kompie filmy o wiele lepiej wygladaja pod WinDVD niz PowerDVD. Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak sprawdzic nowsze wersje tego programu i np. napisac poradnik pt. "Filmy DVD na starym kompie"