Cytat:
Napisany przez legion
chlopie czy ty czytasz to i bierzesz wszystko doslownie jestes jak wrzud na dupie ale uwielbiam sie z toba przekomazac  poczucie humoru to ty masz jak cholera a koty to ci sie pewnie w nocy przysnily
ja napisalem tak:
[blebleble]
a ty tak napisales:
[blebleble]
chyba nie bede pisal przy kazdaj wypowiedzi "ps. pawelblu to zart" a tak po za tym zawsze gdzie sie pojawisz zaczyna sie nie mila atmoswera 
wiec podziekuje ci dzis uprzejmie nie stresuj sie tak 
|
Po pierwsze ja sie nie stresuje, bo to co reprezentujesz jest zenujace a nie stresujace. Bycie zenujacym jest pewnym stopniem osmieszenia sie, wiec ogladanie tego jak sie osmieszasz jest dla mnie przyjemne - w zadnym stopniu stresujace. Bede to kontynuowal w punkcie czwartym.
Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone.
Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec.
Po czwarte napisales:
Cytat:
Napisany przez legion
wiec sie dokonalo teraz litek dla wszystkich robi bebechy tylko do innych pudeleczek wsadza 
a odbiorca skupia sie tylko na produkcji przedniego panelu z logiem firmy
tak wgole to nowy tdk1616n ma procek od nec'a
wiec uzywaja NEC C333500 tak samo pionek DVR-108 i ASUS DRW-1604P
i dalej idac tdk882n/880n to NEC ND-2500A/2510A (D63630)
tdk440n OEM'em napedu NEC ND-1300A
wiec @pawelblu jest w bledzie a kprobe czyta je i testy sa takie jak na litku 
|
WIEC WYRAZNIE WIDAC ZE NIE CHODZILO CI O ZARTOWANIE TYLKO CHCIALES ZABLYSNAC WIEDZA I WYTYKASZ MI BLEDY. Niedopuszczalne jest krytykowanie kogos na podstawie swoich urojen niepopartych wiedza ktorej Ci wybitnie brakuje. Takze na przyszlosc WIECEJ CZYTANIA A MNIEJ PISANIA.
Po piate zlamales § -5- regulaminu :
Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd.
To tyle.