Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2004, 21:40   #8
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
chlopie czy ty czytasz to i bierzesz wszystko doslownie jestes jak wrzud na dupie ale uwielbiam sie z toba przekomazac poczucie humoru to ty masz jak cholera a koty to ci sie pewnie w nocy przysnily
ja napisalem tak:
[blebleble]
a ty tak napisales:
[blebleble]
chyba nie bede pisal przy kazdaj wypowiedzi "ps. pawelblu to zart" a tak po za tym zawsze gdzie sie pojawisz zaczyna sie nie mila atmoswera
wiec podziekuje ci dzis uprzejmie nie stresuj sie tak
Po pierwsze ja sie nie stresuje, bo to co reprezentujesz jest zenujace a nie stresujace. Bycie zenujacym jest pewnym stopniem osmieszenia sie, wiec ogladanie tego jak sie osmieszasz jest dla mnie przyjemne - w zadnym stopniu stresujace. Bede to kontynuowal w punkcie czwartym.

Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone.

Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec.

Po czwarte napisales:

Cytat:
Napisany przez legion
wiec sie dokonalo teraz litek dla wszystkich robi bebechy tylko do innych pudeleczek wsadza
a odbiorca skupia sie tylko na produkcji przedniego panelu z logiem firmy

tak wgole to nowy tdk1616n ma procek od nec'a
wiec uzywaja NEC C333500 tak samo pionek DVR-108 i ASUS DRW-1604P
i dalej idac tdk882n/880n to NEC ND-2500A/2510A (D63630)

tdk440n OEM'em napedu NEC ND-1300A
wiec @pawelblu jest w bledzie a kprobe czyta je i testy sa takie jak na litku
WIEC WYRAZNIE WIDAC ZE NIE CHODZILO CI O ZARTOWANIE TYLKO CHCIALES ZABLYSNAC WIEDZA I WYTYKASZ MI BLEDY. Niedopuszczalne jest krytykowanie kogos na podstawie swoich urojen niepopartych wiedza ktorej Ci wybitnie brakuje. Takze na przyszlosc WIECEJ CZYTANIA A MNIEJ PISANIA.

Po piate zlamales § -5- regulaminu :

Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd.

To tyle.
pawelblu jest offline