Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2004, 22:39   #44
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po pierwsze ja sie nie stresuje, bo to co reprezentujesz jest zenujace a nie stresujace
No dziekuje ze moja reprezentacja ci sie podoba ale zestresowany to ty nadal jestes sam piszesz blednie wiec napisalem to po to by cie zdenerwowac i sie udalo wiec widac ze latwo z rownowagi wypadasz

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Bycie zenujacym jest pewnym stopniem osmieszenia sie, wiec ogladanie tego jak sie osmieszasz jest dla mnie przyjemne - w zadnym stopniu stresujace. Bede to kontynuowal w punkcie czwartym.
No najwieksza zenada sa tacy ludzie jak ty ktorzy mysla ze juz wlasny rozum polkneli a co do stopnia osmieszenia wykraczasz po za wszelka skale dla mnie tez jest to nie lada przyjemnosc patrzec na takiego pajaca nie tlumacz tak sie ze to nie stresujace dla ciebie

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone.
moze nie wiesz po ktorej stronie go masz ja ci nie powiem sprawdz sam ale masz do wyboru tylko 2 opcie wiec szybko go znajdziesz na sobie

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec.
no widocznie niemasz poczucja humoru matka natura raczej cie tak dobrze nie wyposazyla a widze ze cwaniactwo to ty masz we krwi bo regulaminem sie zaslaniasz no to na posilki wezwij jakiegos moderatora

Cytat:
Napisany przez pawelblu
WIEC WYRAZNIE WIDAC ZE NIE CHODZILO CI O ZARTOWANIE TYLKO CHCIALES ZABLYSNAC WIEDZA I WYTYKASZ MI BLEDY. Niedopuszczalne jest krytykowanie kogos na podstawie swoich urojen niepopartych wiedza ktorej Ci wybitnie brakuje. Takze na przyszlosc WIECEJ CZYTANIA A MNIEJ PISANIA
Na przyszlosc bracie pisz jasniej bo jestes tu juz dlugo a piszesz nie precyzyjnie.
Zartowac bede dalej bo mi tego nie zabronisz.
Widocznie sie na takich zartach nie znasz wiec nie wchodz do tematow ktorych nie rozumiesz.
Wiedza ja nie musze blyskac wystarczy ze ty to robisz wiec mysle
ze wytlumaczylem ci to dosyc elokwentnie.
MAMY PAWELBLU ON WSZYSTKO WIE JAK BY NIE WIEDZIAL TO I TAK WIE WIEC CZY ON CZEGOS NIE WIE

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po piate zlamales § -5- regulaminu :

Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd.

To tyle.
To bys musial wszystkich prawie na forum po banowac bo nie tylko ja lamie ten paragraf
WIEC NIE WYTYKAJCIE BLEDOW PAWELBLU BO ZNAJDZIE WSZYSTKO NA WAS W REGULAMINIE
legion jest offline