Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2004, 01:37   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dariusz Jacek
Coż więcej pisać? Ustawiałęm utwory w kolejności jaką chciałęm mieć na płycie, a po wypaleniu nagrane mam wg alfabetu (odtwarzając na kompie nie ma problemu, można wybrać kolejność losową) Po prostu chciałbym odtwarzać w kinie domowym (nie można ustawić odtwarzanie w kolejności losowej!). Proste. Chodzi o to, by wypalić utwory w kolejności, którą ustalam przed wypaleniem. Z góry dzięki za pomoc i chylę czoła przed osobą, która zna sposób na pokonanie tego problemu. WAŻNE: mam wypalarkę Plextor 708a, używam programu: NERO. Już nie mam cierpliwości
Bardzo dobre!

A w jaki sposób ustawiasz tę kolejność plików?

Bo chyba nie poprzez ich przestawianie?

O ile wiem, to zazwyczaj stacjonarki widzą pliki alfabetycznie

Być może jakieś lepsze - tak jak na kompie, jeszcze według: rozmiar, typ i zmodyfikowany

Dla plików audio w XP jest jeszcze trochę więcej tego

Wydaje mi się, że jedynym dla ciebie rozwiązaniem jest modlić się

Żeby twoja stacjonarka obsługiwała tzw. playlisty - takie jak w Winampie

I właśnie w Winampie stworzyć taką playlistę lub kilka

I nagrać razem z plikami mp3 na płytę

A następnie odpalić w stacjonarce

Nie ma takiej opcji, ażeby na płycie w kinie domowym pliki wyświetliły się tak jak je sobie manualnie poukładałeś w katalogu lub w kompilacji przy nagrywaniu

No, chyba że zrobisz Printscreena ^_^
VIZZARD jest offline