Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2004, 05:22   #34
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
konnekt jest interesujacy - niestety bardzo wolno sie rozwija, nie stworzyl wokol siebie grona maniakow-entuzjastow, wtyczki pisze praktycznie jedna osoba - komunikator skazany na wymarcie :/

probowalem go pare godzin - braklo mu wielu drobnych elementow, a to co bylo -szwankowalo - przesylanie plikow, sortowanie listy, opisy na liscie itp (...)
mnie interesuje tylko czy problemy te zostały rozwiązane.
Zapytam może wprost jak działają poszczególne rzeczy:
1. wysyłanie SMS na PLUSa i IDEE - z GG wysyłałem bezpośrednio z listy, nie korzystałem z miasta plusa - jak jest w Konekcie? Czy tak samo łatwo wyśle te esy?
2. Przesyłanie plików - nie szwankuje?
3. Opisy na liście, sortowanie? Czy jest to już sprawne?
4. Czy można przenieść archiwum GG do Konnekta? Konnekt wogóle mam nadzieje ma coś takiego jak archiwum?
5. Y@nkee o co chodzi z tymi centralkami? Gdzie i jak się dopisuje te adresy które podałeś?
6. Pierwszy instaluje sam program czy te biblioteki msvc_dll?
7. Jakie wtyczki do ściągnięcia polecacie i dlaczego?

GG nie odinstaluje bo po co - chociażby dla bezpieczeństwa i archiwum które zawiera dla mnie często cenne informacje.
Dziś jakoś będę instalował - zobaczymy co to jest. Jeśli na serio jest tak niedopracowany czy coś mi nie będzie pasowało jakaś bzdurna opcja czy problemy z konfigiem - pójdzie do kosza.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 18.09.2004 o godz. 06:09
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post