Niestety nie z Krakowa

.
Dysku faktycznie troszke brakuje, max co mogę zwolnić to ze 12 GB, ale to chyba powinno wystarczyć na 1 film.
Zarchiwizowałem sobie już 2 pozycje programem IC v.8.03.0320 (+DVD region css free, + DVD decrypter) jakościowo mnie zadowala, z miejscem też jest dobrze bo prosto z płyty tworzy gotowy do nagrania obraz. Brakuje tylko wycięcia niektórych, niechcianych dodatków.
A tak na marginesie, to z poradnika Robsa wynika, że blokuje się odtważanie tych dodatków a nie fizycznie usuwa z płyty.
W zasadzie wynik przegrywania jest do zaakceptowania, mam tylko mały problem z samym narywaniem gotowego obrazu. Robie to DVD decrypterem ale działa on tylko przy prędkości zapisu ustawionej na max. Jak ustawię 2x to podczas wstępu do nagrywania wyskakuje jakiś błąd urządzenia (SOHW-812S). A tańsze płytki zapisane przy prędkości 4x to pomyłka. Może wiesz jak rozwiązać ten problem?? Zastanawiałem się, czy nie zamontować obrazu gotowej płyty w virtualnym napędzie "instant drive" i nie zrobić prostego "copy dvd" w nero ?? Będzie to działać ??
A na chwilę wolnego czasu planuje zabawę z DVD ReBuilder, ale to przyszłość......