Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.05.2002, 21:47   #13
przemas
wafel

Data rejestracji: 05.12.2000
przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a propos obrazu fifa.bin ściągnąłem go sobie, wypaliłem kontrolnie na płytkę cdrw żeby zobaczyć czy gra mi pasuje i zauważyłem, że w obrazie nie ma seriala. a że eksperymentować lubię postanowiłem dorzuć serial do obrazu, bo gra [strasznie wypaszona] bardzo mi sie spodobała i postanowiłem ją zrzućić na zwykłą płytkę. za pierwszym razem miałem jakiegoś zonka. nie wiedzieć czemu. sprawdziłem obraz w isobusterze i banglał. zaś po nagraniu nie. drugie podejście odbyło się bezproblemowo. w winiso dodałem serial, a obraz wypaliłem zgodnie z danymi z pliku *.cue w cdrwin 5.
wszystko hula tak jak trzeba.

ale nie nie wiedziec czemu odniosłem wrażenie że nagrywanie nie odbyło się przy prędkości x4 tak jak powinno. czas wskazywałby na prędkośc ok x3 ale o takiej prędkości nie słyszałem [chyba nawet takiej nie ma] tyle że to już temat na inny topic - sądzę że to wyniknęło z faktu iż cdrwin był niezarejestrowany/niezcrakowany nic innego mi do głowy nie przychodzi.

btw po jaką brożkę konwertować obraz ja tam wolałem zainstalować cdrwina, bo to zawsze jakieś nowe doświadczenie. co by nie powiedziec wole nero.
przemas jest offline