Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2004, 10:17   #37
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
po czasochłonnych bojach z Konnektem informuje, że Konnekt zostaje u mnie na stałe
GG nieodinstaluje bo zawsze może się przydać chociażby dla archiwum w którym mam ważne rzeczy, rozmowy, porady.

Z tego miejsca dziękuję zuk4u który od samego początku walczył ze mną z ustawieniami i z moimi problemami, dziękówa również dla Y@nkesa z którym dopracowałem Konnekta na cacy.
Ustawienia których jest od groma, wtyczki łatające funkcje których brakowało, a były potrzebne i były w GG są już zainstalowane i ustawione.
Kolorystyka, style chmurek - fajna sprawa. Choć przyznam, że nie mam jakiegoś innego skina - może jeszcze do nich nie dotarłem.
Konnekt jest bajerancki przy tym nie laguje się tak jak GG. Pokręcony jest tylko dla mnie troche system updatów.

Mimo początkowego zniechęcenia które nazwałem cyrkiem udało mi się oswoić ten program.
Polecam go i ostrzegam, że na początku program może odrażać czasem wręcz idiotycznymi ustawieniami, ale w miare czasu powinno się klarować.
Pozdrawiam

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post