Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2002, 14:11   #2
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> (01-05-2002 16:45):
plemnik - GreaseGun czyli M3 brzmi dokladnie tak, do tego przyczepic sie nie mozna, do rzeszty niestety tak - kalach, dobry Boze... a pistolety... tragedia
GreaseGun - nigdy nie slyszalem brzmialo malo wiarygodnie stad moj tekst

Cytat:
zreszta cz juz napisal, ja zreszta tez, bardzo wyraznie na poczatku - nie patrzcie na to bo szkoda nerwow
SoF NIE odstawal od poziomu - byl na enginie Q2 a nie Q3 i chodzil nawet na slabych sprzetach - co w tym czasie wygladalo lepiej?
Eee? Wszystko? No daj spokoj szarobure tekstury, ogólne podobienstwo roznych lokacji do siebie, niewielkie urozmaicenie? zreszta to tylko moja opinia kazdy ma prawo do swojego zdania - w skrocie oceniajac sof1 od strony grafiki ale nie enginu (sam wyglad a nie zaawansowanie silnika) wydaje mi sie po prostu brzydka...

Cytat:
ja osobiscie polecam Operation Flashpoint, lub mod do Q3 True Combat (NIE urban terror) - obie pozycje prezentuja prawie-absurdalny realizm walki, OF dozuca do tego najlepsza grafike jaka widzialem
Tu sie zgodze - od siebie dodam ze OF jest chyba najtrudniejsza giera (czy to jeszcze jest giera czy juz symulator żołnierza??) jaka mialem w reku... a troche mialem ;-)
Plemnik jest offline