Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2004, 23:44   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pixeel
O!.. "nabijacze postów" pojawili się..

A tak poważnie.. zastanawiam się, gdzie są wszyscy zwolennicy NECa, których w ostatnim czasie nie brakowało na tym forum ??

Godzina za godziną, a ja nadal nie wiem co kupić..

Mam co prawda zarezerwowaną ostatnią sztukę wspomnianego Appena (do jutra), ale..
No właśnie pojawiło się "ale". Do tej pory myślałem, że wgram sobie bios Herriego i będę cieszył się urokami bardzo dobrze "wypalającej" nagrywarki.. Teraz mam wątpliwości, czy ten "numer" przejdzie.

Może rozwiązanie typu:
Poszukać oryginalnego NECa 2500A (ktoś ma jeszcze namiary ?) i cieszyć się bardzo dobrą jakością zapisu. DL zaczeka.. Czy kupić ponoć "gorzej" zapisującego NECa 3500 ?

Ech.. zachciało mi się nagrywarki DVD
A propos nabijania postów

To pozwolisz, że powiem tylko:

Dobre nabijanie postów nigdy nie jest złe!

Co do Teaca - to Turboni świetny ten tekst z oemem Litka ^_^

Mój Teac W540E - po prostu się skończył po roku

Cytat:
Napisany przez Pixeel
A tak poważnie.. zastanawiam się, gdzie są wszyscy zwolennicy NECa, których w ostatnim czasie nie brakowało na tym forum ??
Jak to gdzie?

Przenieśli się na inne fora

Bo tu za niski poziom ... ^_^
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post