Cytat:
Napisany przez javor
no może troszkę przesadziłem 
...ale jak się dowiedziałem, że moje 512MB sdram chodzą po 100-150zł w skupie to też się z deczka załamałem :/ a i tak nikt nawet nie chciał na nie patrzeć na giełdzie :/
|
Też mi się wydaje, że 450 - 500 zł. za całość to max. Niestety, takie ceny starego sprzętu
Co do pamięci - to mnie trochę zdziwiło, bo jeszcze nie tak dawno SDRAM-y były naprawdę w cenie. Przez pewien czas nawet droższe niż DDR. No ale cóż, widać już naprawdę stary sprzęt jest warty tyle, co i nic... Tak szczerze mówiąc, to jeśli ma się w domu jakiś stary komputer, to właściwie nie opłaca się go sprzedawać. Dostanie się za to w najlepszym przypadku grosze, a tak zawsze może się do czegoś przydać. Ja teraz będę się zastanawiał, co zrobić ze starą kartą graficzną (GeForce II GTS Pro 64DDR). Jest naprawdę świetna i długo mi służyła, a pozbywam się jej tylko dlatego, że mam inną, nowszą. A za tą starą. jeśli dostanę ze 120 złotych to wszystko. Dlatego wcale niewykluczone, że ją sobie po prostu zostawię. A nóż się kiedyś przyda do jakiegoś składaka, a nawet jeśli nie, to i tak niewiele pieniędzy stracę nie sprzedając jej.