Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2004, 19:34   #68
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez papieju
Tak sie sklada ze pale wlasnie max 32, a przewaznie 24, tak wiec ta przyczyna odpada - nagralem jzu an tyle plyt ze wiem o co w tym biega zeby bylo poprawnie. Kurde, zadna Lg an dzien dobry nie wymagala biosu nowego, ani tez w trakcie uzywania nie wymagala bo sie sypala - a jak widze po forum to w liteonach czesta przypadlosc. Dlatego tez szybko przesiade sie na LG. Ciekawe czy jakbys mial 2 liteony a kupil 3 lg i ona by sie sypnela po 3 miesiacach niecalych to bys tak dalej za lg byl - analogiczna sytuacja. przejechalem sie i wiecej nie chce. a ocena jest jak najbardziej subiektywna
mialem 7 spawar liteona CDRW żadna nie sypnęła soniacza przerobionego na litka ma ktoś z forum ode mnie niepodaję nikow bo szanuję tą osobę niejestem więc upoważniony do rozpowszechniania info kto to i też niepadla 3 nagrywarki DVD litka jeden owsze mial problem jakiś ale potem okazala się winna taśma od ide i też niepadly lg mam jest dobry i tyle ale to pierwszy naped CDRW napęd Cdrom padly mi lg 3 ale to normalne zaś dvd są dosyć dobre ale slaba korekcja więc mam opinię dobrą o litku i lg