Cytat:
|
Napisany przez Bartek15
NEC to historia. Teraz LiteOn dominuje 
|
Taaa... to Ci wyszlo ^_^
Cytat:
|
Napisany przez legion
Niewiem skad sie wziely te teksty o nec'u ktore naprawde miaja sie troche z prawda nie przesadzajcie sam mam nec'a w pracy i nikt mi nie wmowi ze lepiej pali verby od litka bo wtedy to bluzni
|
Nooo... w moim przypadku nec pali lepiej WSZYSTKIE plytki. Poczawszy od verbatimow i tdk'ow (z ktorymi nawet litek sobie radzi

), przez platinumy, az po benq ktorych litek (niektorym) nawet nie widzi.
A nawet gdyby palil verby tak samo dobrze albo lepiej (choc tak nie jest), to nie mozna oceniac nagrywarki na podstawie tylko jednego rodzaju plyt
Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Ciekawe podejście do sprawy. Pełna zgoda. Palnik jest do nagrywania. Płytki nagrane się czytają to jest dobrze. Ale to dobrze ma swoje od do. A tego już się nie dowiesz. Tak można robić, ale bez testów fakty nie istnieją. A prawda to nie domysły, to konkretne wyniki. Dzięki nim wiadomo co jest dobre a co złe.
|
Zgodzilbym sie z Toba gdyby nie to ze testy robilem zaraz po kupnie nec'a (u kumpla na litku) i wszystkie wychodzily o niebo lepiej niz te z plytek nagranych na moim starym litku... Tak wiec...
Nie denerwujcie sie panowie ^_^ Wiem ze Wasze litki sa wspaniale, macie wspaniale rezultaty w kprobe i wogole. Oczywiscie ciesze sie Waszym szczesciem