@legion - nooo... wiesz, juz chyba pisalem na jakiej podstawie (widocznie nie doczytales), ale specjalnie dla Ciebie powtorze
Wnioski takie wyciagam na podstawie wypalonych ROZNYCH plytek, w tym rowniez tanszych i gorszej jakosci, a nie tylko jednych verbatimow. Dodatkowo kilka(-nascie) z nich sprawdzilem u kumpla na litku i testy (ubustwianego przez niektorych) kprobe'a wyszly o niebo lepiej niz plytek, ktore wypalilem na swoim starym litku. Teraz juz chyba wiesz. Zreszta kprobe'a nigdy nie byl dla mnie wyznacznikiem jakosci. Plytki wypalone na moim starym litku, ktore nie mialy prawa dzialac (bledy na poziomie 1000-1400), dzialaja do dzisiaj bez najmniejszego zajakniecia (nawet na moim syfiastym nec'u

,ktory wg niektorych nie czyta nawet nowych, oryginalnych plytek, nie wspominajac juz plytek z chociazby jedna ryska ^_^ ) Ale to juz jest zupelnie inna kwestia.
Twoje okreslenie ze "nikt mi nie wmowi ze lepiej pali verby od litka bo wtedy to bluzni" naprawde super opisuje Twoja nagryware. Mysle ze trudno juz jest znalezc nagrywarke ktora kiepsko bedzie palila verbatimy, tdk'i, itp. Tak wiec to, ze bardzo dobrze pali Ci wlasnie verby, nie swiadczy o tym ze z innymi plytkami jest super, itd.
Nie rozumiem zreszta czemu sie tak bulwersujecie

Przeciez Wasze litki sa ok, wiec o co chodzi ^_^

A tak zupelnie na serio

to zgodze sie ze liteon podciagnal sie bardzo mocno w dvdrw i nowe litki potrafia czasami zapisywac rownie dobrze jak nec

(a czasami nawet lepiej - chociazby litek legiona rewelacyjnie pali na verbatimach

), wiec wszystko jest w jak najlepszym porzadku
Nie denerwujcie sie tak. Ja sie niestety sparzylem na litku, a nec mnie jeszcze nie zawiodl, wiec chyba nic dziwnego ze z czystym sumieniem wszystkim go polecam
No, ale moze w przyszlosci przesiade sie spowrotem na litka

Kto wie...