Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.09.2004, 10:34   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Predator895.
Nie wiem jak inni ale mi w 1633S wypala płytki z filmami normalnie które puzniej łyka każdy odtwarzacz i dvd rom bez problemu czyli w tych nowszych wersjach jest to chyba automatycznie już ustawione a nowego biosa nie testowałem jeszcze
a sprawdzales np. kProbe jaki maja DVD+R bitsetting
czy napewno DVD-ROM
to ze ci lyka wszystkie plytki i chodza to nie znaczy ze jest ustawiony booktype w biosie, bo jakby tak bylo to litek nie wypuszczalby programu do zmiany tego parametru