Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2004, 11:08   #50
slawekj
Guru

Data rejestracji: 12.07.2004
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Ale chyba zdajesz sobie sprawe ze z tego ze na jakies plycie nie widac roznicy nie wynika ze na wszystkich nie widac ?? Tak samo z tego ze sprawdzanie KProbem daje na jednej plycie powtarzalne wyniki nie wynika ze bedzie tak na kazdej. Zreszta kontrprzykladow bylo juz mnostwo ... (nie mowiac o tym co pisal kolega).

A jezeli chodzi o to czy teac zawyza czy liteon zaniza, to bez watpienia liteon zaniza. Nie wiem czy zwrociliscie uwage ale w powaznych recenzjach robi sie testy na 811s ktory jest najbardziej krytyczny jezeli chodzi o wyniki.
Staram się robić testy dokładnie, więc nagrywam na tych samych nośnikach tym samym plikiem ISO. Testy są robione na tym samym sprzęcie, oprogramowaniu i napędzie, zmieniam tylko biosy. Już dokładniej chyba nie można. A wyniki jak widać. Dla mnie mimo wielu opinii te wyniki są miarodajne.
Oczywiście porównując różne wykresy i wyniki na Forum różnice są znaczne, myślę że wynikają z różnych konfiguracji itd.
slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post