Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2004, 17:05   #21
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wawelski trafil w sedno - jesli ktos [tak jak weron] nie ustawia daty w biosie to potem ma takie kwiatki - bo niby jak producent ma dobrze te date ustawic? he?

moja plyta zawsze po wyjeciu baterii [ah ten overclocking extremalny] pokazuje 1 1 2000 i taka date ma windows jesli nie zechce mi sie tego zmienic [a mi sie nie chce]

jesli zas ustawisz to dobrze PRZED instalacja windy [np zmieniajac przy okazji kolejnosc bootowania napedow] to metoda 'na date utworzenia windows' jest dobra [w sumie dowolnego katalogu systemowego, zmieni sie najwyzej data MODYFIKACJI a to dwie rozne daty]

mozna zapytac czemu nagle potrzeba poznania wieku windy? jak nie pamietasz ile juz ci system stoi to spokojnie go przeinstaluj, bedziesz mial nowy komputer

ps. systeminfo to takie dosowe cos? to najpierw odpal konsole [cmd.exe] a potem odpal z niej systeminfo, bo inaczej sie wykona i zamknie [tak jak dokladnie kazde polecenie dosowe]