Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2004, 01:03   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Heross
Już mam podobny post dlatego zacznę od czego innego.
O co dokładnie chodzi z "zmieniona strategia zapisu z cmm 001 na 002" czy na 004? Chyba chodzi o oszukiwanie nagrywarki żeby mogła zapisać płytkę 4x szybszą prędkością ale jak ?
Tak samo często czytam o jakimś omnipatcherem czy co to jest... ja flaszując bios w nagrywarce po prostu klikam na programik w Windowsie, reset i wszystko gra.... normalnie jestem zielony dlatego może po prostu link albo jakieś wyjaśnienia... Mam teraz 1213s za bardzo się nie kwapie zmieniać na 1633s bo jak pisałem w poprzednim poście pliki AVI na DVD po prostu się zacinają ..... napęd po prostu się zatrzymuje... (wszystko było wyłączone oprócz AllPlayer'a i płyta jest czysta)... czy ktoś może mi profesjonalnie ale i w zrozumiałym języku dla ... no niech będzie 'laika' wytłumaczy?
Dzięki za pomoc...
Do You Speak English?

Rather Do You Read English?

Choose YES if Yes

Choose NO if No

VIZZARD jest offline