Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2004, 11:09   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
1. To nie jest rozwiazanie problemu.
2. Przy ladowaniu, tez tak mam, musze chwile odczekac i pozniej juz nie - a przynajmniej nie trace tekstu.
Sprawdz ustawienia Opery, to nie jest naturalne zachowanie.
Że to nie jest rozwiązanie problemu to ja niestety zauważyłem...

Natomiast u mnie też występuje to (raczej) tylko przy ładowaniu. Potem jest już spokój. Robię więc tak samo, jak Ty - czyli po prostu przeczekuję to. Z tym, że w momencie, kiedy przeglądam jakiś wielostronicowy temat, jest to dalej uciążliwe, bo przy każdej zmianie strony muszę czekać po kilkadziesiąt sekund, aż się ostatecznie prawidłowo wczyta.

Ustawienia w Operze już przeglądałem kilka razy, ale nie znalazłem nic, co mogłoby powodować tego typu zachowanie. Zresztą - wczoraj miałem ten problem, dzisiaj póki co wszystko działa dobrze. Nie sądzę więc, żeby przyczyna leżała w moim komputerze.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post