Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2002, 20:33   #13
Lookas
Bywalec

Data rejestracji: 05.12.2000
Lookas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No co tu pisac o plexie... zaczynalem od BTC 2x, potem mialem Creative'a 8x, potem Ricoha 12x i skonczylem na Plexie 24, porownywanie go do wczesniejszych byloby nieporozumieniem. Nastepny pewnie bedzie palnik DVD za jakis czas, bo wyzsza predkosc nagrywania mi nie potrzebna, gry nagrywam tylko z obrazow, a co do jakosci nagrania - jeszcze nigdy sie nie zawiodlem (plytki od noname'ow do Verbatimow)

Nie mam zadnych pytan... jak narazie (i mam nadzieje ze jud do konca jego zywota) zadnych problemow. Tak sobie patrze spokojnie na niego, wierze w niego i po prostu go lubie )) Zwykle nie wypalam duzo, ale sa dni, ze troche musi pomrugac

Polecał go nie bede, bo zaraz mi napiszecie, ze drogi a wcale nie lepszy... klocil sie tez nie bede bo z TEAC'a mam tylko cdrom (tez mnie nie zawiodl odkad DMA udalo sie wlaczyc), na LG 24 wypalalem u kuzyna i komp zawisl (raczej z winy plyty glownej), kumpel zakupil LG 32, ale to linuxiarz i uzywa jej raz na miesiac prawie , wiec nie mam podstaw do jakiejkolwiek dyskusji co lepsze... choc taka dyskusja tez do niczego nie prowadzi.

Mozna porownac nagrywarki do samochodow... wiekszosc chcialaby mercedesa, ale nie kazdego na niego stac, lub szkoda mu kasy i kupuje daewoo bo tez moze miec poduszki, abs'y, ***y i jechac tyle samo km/h... albo nawet wiecej.

ps. ja preferuje volvo... a ten powyzszy wywod... chyba mam dzis "dziwny" dzien, nigdy takich tekstow nie pisalem

POZDRAWIAM! (zwlaszcza plexiarzy)

Lookas
Lookas jest offline