Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2002, 22:49   #7
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
no name (30-04-2002 20:50):
Ja mam jeszcze większą ciekawostke. Używam Nero 5.5.8.0 , podczas kopiowania płyty Nero plujesię że nośnik nie jest pusty (not empty) choć płya jest nowiutka Platinium x40 na innych płytach to samo pod Win98 i pod XP to samo nie bardzo wiem co jest przyczyną (nagrywarka jest rozpoznawana przez NERO prawidłowo , nawet kopiuje płyty audio ale z danymi NIE )
Może ktoś pomoże ??
Mozesz sprobowac zmienic numerek w nero. Za wiele bym na to nie obstawial, ale sprobowac nie zawadzi. :-)