Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 11:10   #23
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Bylbym takze, za wersja , ze powod tych problemow to chipset nforce.
Chipset, ktorym tak niektorzy sie podniecaja.Ta magiczna wydajnosc, ktorej tak naprawde nikt nie odczuje przynajmniej przy obecnych konfiguracjach zestawow komputerowych.Sam posiadam plyte na kt600 i sobie chwale.A pamietam jak sie pytalem, przegladalem informacje jaka p[lyte kupic.To jak mnie zakrzczeli, ze smiem kupowac cos takiego jak plyte na chipsecie via.Przeciez to gowno.A nforce jaki jest wspanialy a ta wydajnosc ten dual i w ogole.Na co ja z przymrozeniem oka przeczytalem te wszystkie komentarze i spokojnie poszedlem do sklepu po epoksa 8KRAI (KT600).
Kiedys mialem nagrywarke lg8080B ibardzo dobrze mi dziala ale wtedy plyte mialem na chipsecie amd (gigabyte)Potrafila nawet obejsc z tego co pamietam SD ver. 1.0
Acha nie wiem czy byla juz taka rada ale ja bym sie przeszedl to kogos innego i tam podlaczyl nagrywarke tak dla swietego spokoju to jedno z najlepszych rozwiazan.Zawsze tak robie obojetnie z jakim sprzetem mam problem, takie cos potrafi bardzo duzo wyjasnic.
A napisz Jod czy ta nagrywarka chodzila wczesniej na innej konfiguracji dobrze a po zmianie dopiero zaczela robic problemy.To tez duzo wyjasni(chyba o tym nie pisales?)