Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 11:52   #32
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez zulu
Cóż po pierwsze pod domami to faktycznie wieśniacy zbierają;
po drugie pewnie się zdziwisz, ale francuzi robią to samo (szperają), a i niemcy się zdarzją ;
Po trzecie to mam taką przywiezioną 19 Stodioworks (piękna paleta kolorów poraża strasznie, a to główna zaleta tego monitu no i odświeżanie) - no i nie potrzebuje 10 min
nic mnie nie dziwi - mam rodzine w Hamburgu. A takie coś jest po prostu słabe, choć na pewno można czasem złapać ciekawe kąski

Nie StOdioworks, ale StUdioworks - chyba sam nie wiesz co masz za monitor.
Nie dzięki, ale na nadlewanym walcu starej generacji nie miałbym zamiaru pracować, choć wybredny nie jestem i zapewniam Cie, że świeceniem to do Flatrona F700P on się nie umywa, parametrami sądzę również.
Co do 10 min - zapraszam Ciebie do mnie i zobaczysz o co chodzi - nikt pracujący na moim kompie nie zauważył nic podejrzanego. To dorone milimetrowe przemieszczenia obrazu, a faktycznie niektóre monitory się rozgrzewają, ale nie 10 min. Mi to nie przeszkadza, znajde czas to się przejade z pudłem do seriwsu chociaż nie wiem za bardzo czy jest sens.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 27.09.2004 o godz. 11:54
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post