Dyskusja: INTEL Uwaga
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2004, 12:48   #2
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cóż, smutne jest to, co opisujesz.
Człowiek wydaje sporo pieniędzy, a w razie awarii sprzętu nawet tak duży i wydawałoby się renomowany producent jak INTEL olewa Klienta.
Najgorsze jest to, że w zaistniałej sytuacji już chyba nic nie zwojujesz Zostałeś chyba całkiem na lodzie i nie pozostaje Ci nic innego, jak iść do sklepu i kupić nowy procek, bo całej platformy zmieniał raczej nie będziesz.
Wątpię, aby był jakikolwiek sens podawani ich do Sądu. Za dużo kasy mają, za dużo prawników i wplączesz się w czasochłonne procesy, z których niekoniecznie wyjdziesz zwycięsko... Przykro mi to pisać, ale takie są realia
Jednakże nawet tacy giganci, jak INTEL powinni pamiętać o jednym: jeden niezadowlony Klient odstrasza ok. 10 potencjalnych Klientów. Jeden zadowlony przyciąga ok. 5 potencjalnych Klientów do danej firmy/produktu. Tak to ponoć wygląda... gdzieś kiedyś czytałem o tym Nawet INTEL powinien mieć to na uwadze, bo rynek i jemu zaczyna się kurczyć za sprawą AMD.
Swoją drogą, polskie przedstawicielstwa, to w sporej części aroganckie instytucje, olewające i zbywające Klienta. A wydawałoby się, że powinny dążyć do pełnej satysfakcji Klienta i służyć chętnie pomocą w razie jakichkolwiek problemów, wątpliwości.
Przedstawicielstwo INTEL'a w Polsce zamiast starać się wyjaśnić sprawę, skąd u Ciebie wziął się dziwny egzemplarz procka i przeprosić za zaistniałą sytuację, to robi z Ciebie ostatniego krętacza. Przy takim postępowniu, to ja im zbyt wielu sukcesów nie wróżę.

Pozdrówki
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post